Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

Specialist Indenfor Træbranchen

Ordreproducerende nichevirksomhed indenfor træbranchen, der i tæt samarbejde med nøje udvalgte leverandører leverer kvalitetsprodukter til brug i deres kunders produktion.

Kundeporteføljen består primært af en række store og anerkendte virksomheder med stærke brands.

Virksomheden har en effektiv og strømlinet produktion og er anerkendt for altid at levere høj kvalitet til tiden. Den høje kvalitet er baseret på mange års erfaring i branchen og et tæt samarbejde med såvel kunder som leverandører, hvilket har givet virksomheden en stærk position i markedet.

Markedet er i udvikling og med en øget salgs- og marketingsindsats vil man kunne udvikle virksomheden yderligere. En øget vækst kan skabes både ved øget salg til eksisterende kunder og ved en målrettet indsats mod nye kunder.

Virksomheden drives effektivt og giver derfor en ny ejer gode muligheder for at overtage og videreudvikle forretningsgrundlaget.

Virksomheden er relevant for en strategisk køber i branchen, da der vil kunne opnås flere synergieffekter i produktionen og man samtidig vil kunne øge sin kundeportefølje.

Referencenummer: VBS0808

Geografi: Region Midtjylland

Hovedbranche: Engroshandel og detailhandel

Underbranche: Engroshandel med træ, trælast og byggematerialer

Kontaktinformationer

Mægler: Helle Ghodt

Telefon: +45 30 80 85 20

E-mail: helle.ghodt@m-plus-a.com

Kontakt os

    Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google
    privatlivspolitik og Servicevilkår