Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

Nedbrydningsekspert & Modtagerplads

En af landets førende nedbrydningsvirksomheder inden for miljøscreening / -rapportering, -sanering og indvendig rydning i forbindelse med nedbrydning af ejendomme og bygninger sælges.

Virksomheden er bredt funderet, klarer reelt alle slags opgaver og har kunder over hele landet. Derved tilføres opgaver, til såvel maskinudlejning som til den velplacerede modtagerplads.

Virksomheden er kendt for sin høje faglighed og effektivitet, og kunderne kan stole på, at de får en professionel service fra start til slut. Kundegrundlaget består hovedsageligt af erhvervskunder.

Markedet er stort, da hele landet dækkes. Modtagerpladsen ligger i en fordelagtig geografisk afstand til konkurrenterne, som i øvrigt også anvender pladsen.

Med en forøget markedsføringsindsats eller via øvrigt opsøgende arbejde, vil der kunne opnås en væsentligt større markedsandel. Dette kan realiseres med den nuværende plads, det nuværende maskinel og med et væsentligt bedre bundlinjeresultat.

Det gode udgangspunkt er sat til en ny køber, der med en strategisk overbygning og en udbygning af eks. egen kundeportefølje, kan opnå en lukrativ videreudvikling af en velfunderet virksomhed.

Referencenummer: VBS0795

Geografi: Region Syddanmark

Hovedbranche: Bygge- og anlægsvirksomhed

Underbranche: Nedrivning

Kontaktinformationer

Mægler: Michael Mortensen

Telefon: +45 44 12 15 55

E-mail: michael.mortensen@m-plus-a.com

Kontakt os

    Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google
    privatlivspolitik og Servicevilkår