Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

Højspecialiseret Metalvirksomhed

Virksomheden er kendt som en særdeles professionel samarbejdspartner, der producerer større og mindre komponenter og konstruktioner i metal. Med et forretnings-setup baseret på en fleksibel og alsidig produktion, har virksomheden oparbejdet en solid position med stærke præferencer i forhold til både ydelser og produkter.

Præcisionsarbejde og håndværksmæssige idealer er nogle af de vigtige parametre i virksomhedens forretningsgrundlag, som omfatter fremstilling af serier fra ét styk og opad. Med særligt fokus på udvalgte kerneområder, har virksomheden opbygget et bredt kompetencesæt, der efterspørges af forskellige industrier.

Den faste kundekreds udgør virksomhedens fundament. En væsentlig del af produktionen er eksportrelateret. Produktionsanlægget er omfattende, og opgaverne udføres af et hold af kompetente medarbejdere, der alle lever op til virksomhedens høje kvalitetskrav.

Organisatorisk drives virksomheden i en uformel og effektiv struktur, der dels sikrer, at alle opgaver udføres til aftalt tid, og dels sikrer, at virksomheden opnår en attraktiv indtjening.

Referencenummer: VBS0773

Geografi: Region Sjælland

Hovedbranche: Fremstillingsvirksomhed

Underbranche: Fremstilling af metalkonstruktioner og dele heraf

Kontaktinformationer

Mægler: Jørn Andersen

Telefon: +45 28 35 84 19

E-mail: joern.andersen@m-plus-a.com

Kontakt os

    Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google
    privatlivspolitik og Servicevilkår