Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

Meget Veldrevet Kloak- & Brolægningsvirksomhed med Stort Potentiale

Virksomheden har eksisteret siden 1998. De første år udførte virksomheden brolægningsopgaver, men siden er kloakopgaver tilføjet til produktporteføljen. I dag er dette klart virksomhedens største arbejdsområde.

Kloakmesteropgaver udgjorde i 2023 godt 70 % af omsætningen og den resterende del udgøres fortrinsvist af brolægningsopgaver.

De primære målgrupper er erhvervsvirksomheder (herunder boligforeninger) samt kommuner. Disse to målgrupper udgjorde i 2023 langt den største del af omsætningen.

Den langt overvejende del af kunderne befinder sig indenfor en radius af 20 km fra virksomheden. Dette er en klar strategi med det formål at undgå tidsspilde på lang transporttid.

Virksomheden har stort fokus på at levere en meget høj kvalitet og stor kundetilfredshed i de opgaver, der løses. Faglig stolthed er en kerneværdi i virksomheden. Fundamentet er for virksomheden en god arbejdskultur og et miljø, der er rart at være i og hvor der er plads til alle.

Referencenummer: VBS0820

Geografi: Region Sjælland

Hovedbranche: Bygge- og anlægsvirksomhed

Underbranche: Anden bygge- og anlægsvirksomhed, som kræver specialisering

Kontaktinformationer

Mægler: Peter Hald

Telefon: +45 26 11 07 97

E-mail: peter.hald@m-plus-a.com

Kontakt os

    Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google
    privatlivspolitik og Servicevilkår