Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

Steel Coating A/S – formidlet af M+A Group A/S

Dato: 02/01/2018

Virksomhedsbørsen har formidlet salget af overfladebehandlingsvirksomheden Steel Coating A/S i Stilling, til DOT A/S. Medio 2017 besluttede Bente og Per Rasmussen at sætte deres virksomhed til salg, idet de havde et ønske om at prøve kræfter med nye projekter. De valgte at tage fat i Virksomhedsbørsen, idet de havde fået gode anbefalinger fra andre ejerledere, som havde solgt deres virksomhed gennem Virksomhedsbørsen. Jørn Andersen fra Virksomhedsbørsen, har herefter stået for hele processen, fra værdiansættelse til den endelig overdragelse, med sælgers fulde tilfredshed.

Bente og Per Rasmussen udtaler: ” Vi har haft en rigtig god oplevelse med Virksomhedsbørsen og Jørn Andersen i denne proces. Under hele forløbet har Jørn været en god sparringspartner og medspiller på vores side af bordet. Han har stået til rådighed på alle tider af døgnet, og har været yderst professionel og konstruktiv i sin tilgang. Under processen har vi ligeledes haft god sparring omkring de spørgsmål, vi har haft til den daglige drift og de beslutninger der skulle tages undervejs, således at de beslutninger der blev taget også understøttede salget positivt i alle henseender”

For yderligere oplysninger kontakt venligst virksomhedsmægler Jørn Andersen på mobil 28 35 84 19 eller mail til ja@virksomhedsborsen.dk