Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

Star Sko i Odense – formidlet af M+A Group A/S

Dato: 09/12/2015

ButiksBørsen A/S er stolte af at have forestået formidlingen af aktiver og aktiviteter i Star Sko, Odense ApS medio september 2015.

Star Sko, Odense ApS, i daglig tale kaldt Star Sko, er en særdeles kendt skobutik. Forretningen, der er centralt beliggende i Bellinge på Fyn, har med sit stærke navn og differentierede profil, opbygget en stor og fast kundekreds fra hele Fyn og Trekantsområdet, der jævnligt kommer i butikken.

Et yderst bredt sortiment af støvler og sko til hele familien har gjort forretningen kendt som en velassorteret skobutik, hvor man aldrig går forgæves. Sortimentet omfatter bl.a. alle kendte og efterspurgte skomærker, der til enhver tid matcher tidens mode og trends. Forretningen er velindrettet, hvor alle produkter indgår i en overskuelig og inspirerende udstilling, der er med til at gøre besøget til en god oplevelse.

Sælger er Kirsten og Jørn Jensen, som har ønsket at sælge forretningen for at gå på pension. ButiksBørsen har bistået sælger i forbindelse med generationsskiftet.

Star Sko er overdraget til Dorthe og Alf Jensen, der ønsker at videreføre den kendte skoforretning i samme ånd, som den tidligere har været drevet med et ønske om at fastholde den som en hyggelig butik for hele familien.