Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

RO-CO ApS – SOLGT PÅ FÅ MÅNEDER

Dato: 07/13/2020

Blot tre måneder efter, at Jørgen Guldmann Pedersen satte virksomheden RO-CO ApS til salg gennem M+A Smallbiz A/S, er virksomheden nu solgt til Nordcoll A/S. Efter en hurtig og effektiv proces er Jørgen Guldmann Pedersen yderst tilfreds med hele forløbet.

Det allerbedste har selvfølgelig været, at det endte med et hurtigt salg. Fra begyndelsen følte vi os i gode hænder, mens vi gennem hele processen har fået professionel rådgivning og løbende haft en god dialog”, udtaler Jørgen Guldmann Pedersen.

RO-CO ApS er en mindre, men succesfuld virksomhed, der producerer olier til industriel brug, både nationalt og internationalt. Den fortsatte drift og udvikling af virksomhedens forretningsgrundlag skal nu varetages af Nordcoll A/S.

Efter at have modtaget et fyldestgørende og relevant oplæg fra M+A Smallbiz A/S, har processen været smidig og hurtig i forhold til at fremskaffe og formidle den relevante dokumentation”, udtaler Poul Mortensen, administrerende direktør i Nordcoll A/S.

Salget af RO-CO ApS er sket pr. 15. juni 2020.