Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

Risskov Rengørings Service ApS – formidlet af M+A Group A/S

Dato: 08/16/2021

Da Ahmet Dizmir og hans kone Esengül Cakir ønsker at beskæftige sig med andre aktiviteter, besluttede de at sætte Risskov Rengørings Service ApS til salg gennem M+A Group A/S.

Virksomhedens forretningsgrundlag er baseret på udførelse af rengøringsydelser for primært erhvervskunder, sekundært private. Høj kvalitet er kendetegnende for Risskov Rengørings Service ApS’ arbejde, hvilket ikke kun er medvirkende til at sikre en høj kundetilfredshed, men ligeledes bevirker, at kunderne anbefaler virksomheden til andre.

Vi har været yderst tilfredse med processen, der fra start til slut har været meget professionel. Vi er løbende blevet opdateret om fremdriften i arbejdet, og når vi har haft brug for hjælp, så har den været lettilgængelig, fortæller Esengül Cakir.

Køber af Risskov Rengørings Service ApS er Barut Ren ApS, der overtager virksomheden som led i en strategisk vækst- og udviklingsproces.

Overdragelsen er sket pr. 16.08.2021.