Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

Promo-Design – formidlet af M+A Group A/S

Dato: 04/06/2016

Endnu en virksomhed formidlet gennem Virksomhedsbørsen as

I forbindelse med et generationsskifte har ejerne af det 27 år gamle reklamegavefirma, Promo Design i Vejle, valgt at sælge deres livsværk til Jydsk Emblem Fabrik A/S. Transaktionen blev formidlet af Jørn Andersen, Virksomhedsbørsen as i Fredericia.

Promo Design har igennem 24 år været ejet og ledet af ægteparret Else Kjeldbjerg og Leon Sønderskov. Ægteparret valgte i januar i år at sætte deres livsværk til salg, idet Leon Sønderskov ønskede at gå på en tidlig pension. Derfor tog de kontakt til Virksomhedsbørsen som herefter har stået for gennemførelse af hele processen fra værdiansættelse til endelig overdragelse.

”At salget blev en realitet på kun tre måneder kom meget bag på mig. Jeg har slet ikke vænnet mig til tanken endnu, men jeg glæder mig til at få mere fri” oplyser Leon Sønderskov.

I Virksomhedsbørsen fornemmer vi rigtig god aktivitet inden for ejerskifter og der er en positiv stemning i markedet. Overvejer man et ejerskifte, så er tiden inden til at sætte denne proces i gang. Jo før man får startet op des bedre løsning for alle parter i den sidste ende.

For yderligere oplysninger omkring køb og salg af virksomheder er du meget velkommen til at kontakte Jørn Andersen Virksomhedsbørsen as på 28 35 84 19 eller på jan@virksomhedsborsen.dk.