Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

P.L. Montage Kolding ApS – formidlet af M+A Group A/S

Dato: 01/04/2021

De nu tidligere ejere af P.L. Montage Kolding ApS – Jane og Claus Iversen – besluttede at sætte virksomheden til salg for at beskæftige sig med andre aktiviteter.

P.L. Montage Kolding ApS er som autoriseret 3M-forhandler specialiseret inden for produkter relateret til solfilm. Virksomheden er anerkendt som en yderst kompetent samarbejdspartner, som altid har fokus på god kvalitet.

Virksomhedsbørsen as har bistået sælger gennem hele formidlingsprocessen.

– Vi har oplevet Virksomhedsbørsen som en kompetent partner, der har bragt os sikkert og effektivt i mål. Gennem hele processen har vi følt os i gode hænder og fået den sparring og information, som har gjort os trygge, fortæller sælger Jane og Claus Iversen.

Som en del af formidlingsprocessen har Virksomhedsbørsen as afsøgt markedet for potentielle købere. Blandt de interesserede køber var BBN Nordic ApS, som besluttede at opkøbe P.L. Montage Kolding ApS som led i en strategisk udviklingsproces.

– Vi har i længere tid arbejdet med mulighederne for at udvide vores aktiviteter i Jylland. Undervejs i processen blev vi kontaktet af Virksomhedsbørsen og informeret om, at der var et emne til salg, som kunne passe ind i vores forretning. Det var tydeligt, at der var et godt match, og der gik ikke lang tid, før vi havde forhandlet os frem til en aftale, forklarer Frank l`Anglois-Nordgren, administrerende direktør i BBN Nordic ApS, og tilføjer:

– Det har været en meget positiv proces, hvor Virksomhedsbørsen har været medvirkende til at sikre en god proces, som endte med en professionel handel.

Overdragelsen er sket pr. 4. januar 2021.