Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

Østjysk Serviceudlejning ApS – formidlet af M+A Group A/S

Dato: 01/01/2023

Sælger besluttede sig for at sætte Østjysk Serviceudlejning ApS til salg, i forbindelse med et ønske om, at udforske nye veje.

Østjysk Serviceudlejnings forretningsgrundlag baserer sig på udlejning af service, telte, stole, borde m.v. – Alt, hvad der skal bruges i forbindelse med afholdelse af arrangementer og fester. Endvidere har kunderne mulighed for at besøge den tilknyttede butik og lade sig inspirere i forhold til bordopstilling, lys, servietter etc. Virksomheden har et godt renommé og stærkt kundegrundlag i området. Fokus er således på god service og et varieret udvalg. Kunderne søger virksomhedens ydelser og er tilbagevendende.

Grundlaget og potentialet i forhold til videreudvikling var således til stede, hvilket var en vigtig motivation for køberen af virksomheden; Peder Nørgaard, PHN Holding ApS.

Virksomhedsbørsen A/S har sørget for en god forståelse for og eksponering af virksomheden, forretningsgrundlaget og i at finde den rette køber. Der er opretholdt en god og sund dialog mellem køber og sælger, sælgers rådgivere / revisor og advokat. Med dette solide afsæt, blev virksomheden formidlet til den helt rigtige køber.

Sælger fortsætter under den nye ejer i en aftalt periode således, at overdragelsen sker glidende.

Overdragelsesdato: 01/01/2023.