Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

Jøva Beslag A/S – formidlet af M+A Group A/S

Dato: 05/07/2019

Jøva Beslag A/S er en specialiseret handels- og produktionsvirksomhed, der markedsfører et bredt sortiment af beslag og reservedele til køleinventar og køle-/fryserumsdøre. Igennem en lang årrække har virksomheden været den foretrukne leverandør inden for sit særlige nicheområde. Sortimentet er fordelt på handelsvarer og på egne producerede produkter.

Igennem tætte kunderelationer har virksomheden oparbejdet en stærk position som en professionel samarbejdspartner. Det er virksomhedens særlige kendetegn at have en hurtig og fleksibel indstilling til at imødekomme kundernes ønsker og behov.

Jøva Beslag A/S er markedsledende på en del af sortimentet og i forhold til sammensætningen af hele sortimentet. Kundekredsen består af faste kunder i hele Danmark samt få udenlandske kunder. Standardprodukter leveres så vidt muligt fra dag til dag, og specialprodukter leveres med kortest mulige leveringstid.

Organisatorisk er virksomheden struktureret i en effektiv drift, der foregår i velindrettede lokaler med gode produktions- og lagerfaciliteter.

Virksomhedsbørsen A/S har bistået sælger, Brian Carlisle, med formidling af virksomheden.  Brian Carlisle har efter at have arbejdet 40 år i branchen og de seneste 14 år som ejer af Jøva Beslag A/S besluttet at slippe tøjlerne til fordel for et mere fritidsrelateret liv.

Jøva Beslag A/S er solgt til Per Warming – et køberemne fra Virksomhedsbørsen køberdatabase. Per Warming har bl.a. tidligere været indehaver HP Staaltag.

Solgt maj 2019.