Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

Ure- og guldsmedforretning i Birkerød – formidlet af M+A Group A/S

Dato: 08/01/2012

ButiksBørsen A/S har pr. 26.07.2013 formidlet salget af ure- og guldsmeden i Birkerød, Jonséns Eftf., til en ny dynamisk ejer.

Jonséns Eftf. er en yderst anerkendt specialforretning i smykker og ure, der med sin faglige dygtighed og sin professionelle kundeservice, har oparbejdet et stærkt og synligt navn i Birkerød og omegn. Butikken, der har ligget på samme adresse i 50 år, en i øvrigt yderst central beliggenhed på gågaden i Birkerød centrum.

Baggrunden for salget var, at ejeren Bent Vinter ønsker at koncentrere sig om en tilsvarende forretning i Middelfart. Desuden vil Bent også fortsætte arbejdet i sine internetforretninger.

ButiksBørsen A/S har bistået sælger i forbindelse med ejerskiftet og Bent Vinter udtrykker stor tilfredshed med ButiksBørsens arbejde. ”ButiksBørsen har professionelt stået for salget og især fortrolighedspolitikken har gjort mig tryg i salgsprocessen. Jeg ville uden tøven igen bruge ButiksBørsen”.