Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

Guldsmed Guldsteen i Rosengårdcentret – formidlet af M+A Group A/S

Dato: 09/22/2014

ButiksBørsen har formidlet salget af Guldsmed Guldsteen i Rosengårdcentret, Odense. Forretningen er solgt til Juvelgruppen pr. 22.09.2014. ButiksBørsen har bistået Sælger med ejerskiftet til køberne, der kommer fra ButiksBørsens køberdatabase.

Uddrag af købernes pressemeddelelse:

”Efter succesfuldt at have drevet Guldsmed Guldsteen i mange år har Ingelise Guldsteen og Steen Thistrup valgt at give stafetten videre og sælge butikken. Ingelise og Steen fortsætter i en overgangsperiode i butikken.

Guldsmed Guldsteen startede i 1890 på Vestfyn, og har været i familiens eje i 4 generationer. Efter Første Verdenskrig flyttede forretningen til Odense, og i 1972 åbnede de i Rosengårdcentret, hvor butikken stadig ligger på Store Torv.

De nye ejere glæder sig til at videreføre de værdier, som butikken altid har stået for. Bag købet står Juvelgruppen, der er ved at etablere en landsdækkende kæde af guldsmedeforretninger. Bag Juvelgruppen står folk med erfaring fra guldsmedefaget, international handel, finans og økonomi”