Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

FF Tool ApS – Formidlet af M+A Virksomhedsbørsen

Dato: 05/08/2024

Med virkning fra den 1. maj 2024 udvider FF Tool ApS sin ejerkreds og styrker ledelsen, idet Sonny Raaholt indtræder i ejerkredsen samt i virksomhedens direktion. Sonny Raaholt kommer med 30 års brancheerfaring og stærke vækstresultater og skal hjælpe virksomheden med at øge deres internationale salg og udvikling af forretningen. Fra start var der et godt match og en god kemi mellem sælger og køber.

FF Tool er en anerkendt handelsvirksomhed indenfor salg af værktøj og tekniske artikler, hvor et stærkt fokus på god service og leveringssikkerhed har resulteret i en solid markedsposition funderet i en attraktiv kundegruppe.

Virksomhedsbørsen har bistået sælgeren i forbindelse med udvidelsen af ejerkredsen.

FF Tool er grundlagt i 1978 og har siden midten af 1990´erne været ejet og ledet af Jan Jensen og Morten Marhauer.

Formidlingen af salget er sket via opsøgende arbejde, markedsføring i landets største aviser samt på digitale platforme.

Parterne ser den nye konstellation som en kilde til fortsat vækst og dermed nye kundeforhold, men samarbejdet er også et skridt i retning af at kunne tilbyde et stærkere mix af løsninger til eksisterende kunder.