Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

Ebb & Flow ApS ansætter ny direktør og medejer

Dato: 07/01/2020

EBB & FLOW ApS har som designvirksomhed på relativt kort tid markeret sig stærkt på de europæiske markeder med unikke dekorationslamper. Lamperne er designet med udgangspunkt i en moderne elegance, er formet i feminine drevne designs, farver og atmosfære inspireret af tiden, naturen og verden omkring os.

EBB & FLOW ApS blev sat til salg i 2019 hos Virksomhedsbørsen as som led i en strategisk proces, hvor indehaver Susanne Nielsen fremadrettet ville hellige sig design af lamper og overlade drift og salgsarbejde til andre kræfter med nærværende kernekompetencer.

Med en målrettet indsats og god proces blev der etableret en dialog med Thomas Kronevald, der har den rette profil til at videreudvikle EBB & FLOW til næste niveau.

I stedet for det planlagte ejerskifte blev opgaven løst med et partielt salg til Thomas Kronevald, der i samme forbindelse tiltrådte som administrerende direktør. Overdragelsen blev en realitet pr. 1/7-2020.