Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

Easytech – formidlet af M+A Group A/S

Dato: 12/31/2021

Niels Martin Kristensen besluttede at sætte Easytech v/Niels Martin Kristensen til salg som led i et planlagt generationsskifte.

Easytechs forretningsgrundlag er baseret på salg af kontorartikler, kontormøbler og konferenceudstyr. Alle produkter er af god kvalitet og sælges via webshoppen. Kundegrundlaget består både af private, erhverv og offentlige institutioner.

– Det har været en rigtig god proces præget af god kommunikation, samarbejdsvilje og gejst. Parterne er blevet bragt sammen på bedste vis, og der har hele tiden været en god dialog, lyder det fra sælger Niels Martin Kristensen, som uddyber:

– Jeg skal nok ikke sælge flere virksomheder, men hvis jeg skulle, ville jeg ikke tøve med at bruge jer. Jeg kan ikke anbefale jer nok.

Køber af Easytech er Lone Schneider Nielsen.

– Jeg har været meget tilfreds med processen, der har været drevet godt og professionelt. Jeg har følt mig i gode hænder hele vejen, fortæller Lone Schneider Nielsen.

Overdragelsen er sket pr. 31.12.2021.