Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

Barkholt’s Radio & TV i Bindslev – formidlet af M+A Group A/S

Dato: 05/01/2014

Lasse Gram Pedersen har købt Barkholt’s Radio & TV i Bindslev og afløst Per Barkholt som indehaver pr. 1. maj 2015.

Lasse Pedersen kommer med en handelsbaggrund og er købmandsuddannet. Han har erfaring som både sælger og montør fra Expert og Fona / D:E:R og som konsulent inden for filmlicenser. Han er for mange et kendt ansigt i det nordjyske, mest kendt for opførelsen af Hjørring Biocenter, hvor han har været ejer og haft den daglige drift i mere end 10 år.

Per Barkholt fortsætter i virksomheden – næsten 30 år stopper ikke bare fra dag til dag. Dog skal arbejdstiden nu begrænses til et mere almindeligt timeantal. Per Barkholt vil være koncentreret omkring videreførelse af knowhow, relationer og de serviceværdier, der gennem tiden har resulteret i at Hjørring Kommune fortsat har en rigtig privatejet radio/tv faghandel med både montører og egen serviceafdeling.

Forretningens dygtige, faglærte medarbejdere fortsætter, ligesom det er målet at opretholde den service, det produktkendskab og den tekniske indsigt, der er opbygget gennem tre årtier.

ButiksBørsen A/S har formidlet salget af Barkholt’s Radio & TV og bistået sælger i forbindelse med ejerskiftet.