Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

Jyske Storkøkken ApS – Formidlet af M+A Virksomhedsbørsen A/S

Dato: 09/15/2023

Med virkning fra den 1. august 2023, har ejeren af Jyske Storkøkken ApS ,Peter Korsholm, solgt samtlige aktiver og aktiviteter til selskabet 2Cows Holding ApS, der ejes af Larry Holm.

M+A Virksomhedsbørsen A/S har bistået sælgeren i forbindelse med overdragelsen.

Jyske Storkøkken har en målsætning om at være de professionelle køkkenfolks ”personlige shopper” inden for alt udstyr til storkøkkener, en målsætning som Peter har arbejdet for siden han overtog firmaet tilbage i 1996.

Formidlingen af salget er sket via opsøgende arbejde, markedsføring i landets største aviser, samt på digitale platforme.

I forbindelse med overdragelsen er der ligeledes indgået en aftale om leje af Jyske Storkøkkens nuværende lokaler, der både fungerer som showroom, Cash and Carry og selvfølgelig som lager og kontor.

Jyske Storkøkkens tidligere ejer, Peter Korsholm, forbliver som led i handlen tilknyttet til virksomheden, således at Larry Holm får den bedst mulige start på sit ejerskab.

Peter ønsker med overdragelsen at få lidt mere fritid og lidt mindre ansvar på skuldrene, samt på sigt at prøve sig selv af i en anden branche.