M+A SME er næste fase i vores udvikling

Et samlet brand

Foruden Virksomhedsbørsen har vi ButiksBørsen, Lederbørsen og firmahandel.dk, som vi formidler og udvikler små og mellemstore virksomheder igennem. Som led i vores eget ejerskifte har vi besluttet at gøre op med disse adskilte virksomheder, fordi det forhindrer os i at udnytte synergien imellem disse optimalt. Derfor introducerer vi nu M+A SME.

M+A er det samlede, overordnede brand for Virksomhedsbørsen, ButiksBørsen, Lederbørsen og firmahandel.dk. Med M+A er vi i stand til at drage fordel af kvaliteterne i alle virksomhederne, når vi skal løse din opgave.


Nye tider, ny profil

Vores 2 hæderkronede firmaer, Virksomhedsbørsen og ButiksBørsen, er nu en del af det nye M+A varemærke som reprøsenterer fremtidens koncept for formidling og udvikling af virksomheder i segmentet for små og mellemstore virksomheder.

I 2017, hvor vi påbegyndte den strategiske udviklingsproces af det, der skulle blive til M+A var målet at udnytte synergierne fra de forskellige områder i gruppen, der består af fire virksomheder med hvert sit forretningsområdede. 

 

De fire virksomheder, Virksomhedsbørsen as, ButiksBørssen A/S, Lederbørsen og firmahandel.dk, har i denne proces gennemgået en tilpasning, så vi i dag ikke alene har et optimeret grundlag, men også kan præsentere et helt nyt og tidssvarende forretningskoncept, der kan levere på alle de områder, hvor ejerledere og virksomheder har behov for rådgivning og ydelser inden for udvikling og formidling af virksomheder. 

 

Hvad står M+A SME for?

M+A står for ’Mergers & Acquisitions’, hvilket oversat til dansk betyder fusion og opkøb, mens SME er den engelske forkortelse for små og mellemstore virksomheder.

Virksomhedsbørsen har altid været fokuseret på små og mellemstore virksomheder, der i det nye M+A setup har fået betegnelsen, B2B. ButiksBørsen har, som navnet klart indikerer, været fokuseret på butikker og vil i det nye M+A setup betegnes som RETAIL. 

I Lederbørsen havde man tidligere fokus på selektering og rekruttering af partnere til ejerledede virksomheder. 

 

Alt dette er nu en integreret del af processen i M+A, hvor vi udfører profil og match opgaver for at sikre en høj kompatabilitet og de bedste forudsætninger for succes, når man tager nye partnere ombord. 

I konceptgrundlaget for M+A indgår også fokus på rådgivning omkring virksomhedsudvikling og exit strategi. 

I 2019 kan vi derfor præsentere, ikke alene markedets største, men også stærkeste løsning inden for formidling og udvikling af virksomheder. 


Et resultat af udvikling og udenlandske aktiviteter

Når vi vælger, at det samlende brand skal være engelsk og ikke dansk, skyldes det den udvikling, som vi er midt i og arbejder os hen imod. Udenlandske aktiviteter.

Aktiviteterne i og samarbejdet med Polen og Sverige er blot første del af den ekspansion, som vi vil gennemføre uden for landets grænser. Målet er at kunne løse dine opgaver i EU-lande såvel som i ikke EU-lande. Vores ekspansion uden for de danske grænser vil dermed betyde, at når du vil udvide dine udenlandske aktiviteter, har vi det nødvendige netværk i og forståelse for kulturen i landet til at skabe optimale betingelser for, at din virksomheds ekspansion bliver succesfuld.

Som led i udviklingen har vi desuden udviklet brandet FIAG, der er gratis, indledende sparring til dig i forbindelse med salg, køb og udvikling af virksomhed. FIAG er en dialog med dig omkring den proces, du gerne vil i gang med, og det udgangspunkt du har for det kommende forløb.

Målet med den gratis, indledende sparring er at give dig den viden, som du har behov for i den indledende del af forløbet, og dermed de bedste forudsætninger for at opnå succes med salget, købet eller udviklingen af virksomheden – både i ind- og udland.

FIAG er en del af M+A SME