Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

Veletableret Industriventilationsvirksomhed

Veletableret industriventilationsvirksomhed med mange års erfaring udbydes til salg. Virksomheden har en solid markedsposition og en stor ekspertise inden for proces- og ventilationsløsninger til produktionsindustrien.

Virksomheden har en bred portefølje af produkter og løsninger, hvor de tager ansvaret for hele processen fra beregninger og tegninger til etablering og montering samt reparation og service. Virksomheden er en anerkendt og betroet aktør på markedet bl.a. grundet deres høje serviceniveau, erfarne medarbejdere og stærke historie.

Samtidig opererer virksomheden i et marked med store vækstmuligheder grundet en stigende efterspørgsel på bæredygtige og miljøvenlige løsninger samt et øget fokus på indeklima og arbejdsmiljø.

Virksomheden er en ideel investering for en strategisk køber, der ønsker at styrke sin markedsposition indenfor ventilationsbranchen eller en privatperson, der ønsker en selvstændig virksomhed.

Referencenummer: VBS0831

Geografi: Region Midtjylland

Hovedbranche: Fremstillingsvirksomhed

Underbranche: Fremstilling af køle- og ventilationsanlæg (til industriel brug)

Kontaktinformationer

Mægler: Peter Hald

Telefon: +45 26 11 07 97

E-mail: peter.hald@m-plus-a.com

Kontakt os

    Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google
    privatlivspolitik og Servicevilkår