Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

Udgivelsesvirksomhed med nicheområde

Virksomheden er en moderne og veletableret udgivelsesvirksomhed, der har positioneret sig stærkt som en efterspurgt leverandør af et særligt og differentieret produktprogram, der henvender sig til en bred målgruppe, både nationalt og internationalt.
Det er virksomhedens særkende at være innovativ inden for konceptudvikling og have fingeren på pulsen overfor nye tiltag inden for hele markedsområdet. Gennem årene har virksomheden opbygget en stor fast kundekreds, der primært findes på b2b-markedet, enten som slutbrugere eller forhandlere/agenter.
Branchen har gennem årene gennemgået en kraftig forandring, men virksomheden har løbende udnyttet den aktuelle situation til at styrke sin markedsposition. I forhold til forretningsgrundlaget og sammensætningen af produkter er virksomheden den førende udbyder på markedet. Sortimentet er sammensat af egne produkter og produkter fremstillet via køb af rettigheder fra en kreds af udvalgte leverandører.
Virksomheden drives effektivt i en flad og uformel organisationsstruktur med et hold af dygtige og kompetente medarbejdere. Generelt har virksomheden oplevet en årlig omsætningsmæssig vækst på baggrund af stigende efterspørgsel efter de kendte produkter samt gennem lancering af nye produkter. Der er en begrundet forventning til at væksten vil fortsætte i de kommende år, bl.a. som følge af en fastlagt udviklingsportefølje af nye produkter.

Referencenummer: VBS0717

Geografi: Region Hovedstaden

Hovedbranche: Information og kommunikation

Underbranche: Udgivelse af bøger

Kontaktinformationer

Mægler: Jørn Andersen

Telefon: +45 28 35 84 19

E-mail: joern.andersen@m-plus-a.com

Kontakt os