Transportvirksomhed

Virksomheden har specialiseret sig i transport af varer inden for udvalgte brancher og derigennem opbygget en særlig position i markedet. Som en moderne og dynamisk transportvirksomhed er virksomheden kendt og efterspurgt i hele sit markedsområde. Med fokus på fleksibilitet og høj kundeservice, har virksomheden formuleret et forretningsgrundlag, der omfatter forskellige transportydelser, hvoraf også indgår ad hoc kørsler med forskelligt gods.

Vognparken er moderne og består af biler til enhver opgavetype for derigennem at styrke fleksibiliteten. Chaufførerne er veluddannede og lever fuldt op til virksomhedens politikker og håndterer alle opgaver professionelt.

Strategisk har virksomheden satset på at opbygge et kendskab i markedet, der skal medvirke til at positionere virksomheden som den foretrukne aktør i det geografiske segment.

Igennem årene har den årlige vækst ligget på et særdeles fornuftigt niveau. Driften er organiseret i en effektiv struktur, der sikrer et attraktivt indtjeningsniveau.


Referencenummer: VBS0684

Geografi: Region Sjælland

Overordnet branche: Transport og godshåndtering

Underbranche 1: Landtransport; rørtransport

Underbranche 2: Vejgodstransport og flytning

Underbranche 3: Vejgodstransport

Underbranche 4: Vejgodstransport

Kontaktinformationer

Mægler: Claus Bjørn-Diderichsen

Telefon: +45 30 80 77 60

E-mail: claus.bjoern.diderichsen@m-plus-a.com

Kontakt os