Tømrerforretning med stor ordre-portefølje

Virksomheden løser alle former for tømrerarbejde i forbindelse med renovering, tilbygning og nybyg. Veludført arbejde og professionel rådgivning har kendetegnet virksomhedens arbejde i mere end 40 år.

Målgruppen består af privat- og erhvervskunder fra det primære geografiske markedsområde, hvor virksomheden ligeledes er placeret. I lokalområdet er virksomheden anerkendt som en troværdig og kompetent samarbejdspartner, hvilket bevirker, at kunderne anbefaler virksomheden til andre privatpersoner såvel som virksomheder.

Gennem årene har virksomheden udviklet sig positivt, og der er en klar forventning om, at væksten fortsætter de kommende år. I denne sammenhæng skal det fremhæves, at virksomheden overtages med en væsentlig ordre-portefølje af opgaver, der allerede er aftalt med kunderne.

Virksomheden rummer foruden ovenstående et godt og realiserbart potentiale, idet en ny ejer med fordel vil kunne igangsætte markedsføringsaktiviteter og opsøgende salgsarbejde. Dette har på nuværende tidspunkt ikke været en prioritet og ej heller en nødvendighed som følge af virksomheden gode omdømme.


Referencenummer: SBS0117

Geografi: Region Midtjylland

Hovedbranche: Bygge- og anlægsvirksomhed

Kontaktinformationer

Mægler: Peter Hald

Telefon: +45 26 11 07 97

E-mail: peter.hald@m-plus-a.com

Bestil prospekt

KLIK HER

Kontakt os