Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

Telt- og serviceudlejningsfirma

Med en komplet produktgruppe inden for pavilloner, festtelte, gulve, borde, stole, service og linned samt flere interessante komplementære produkter, er virksomheden totalleverandør inden for festudlejning, mødearrangementer og udstillinger. Al materiel er relativt nyt og særdeles velholdt, hvilket er et væsentligt parameter i forretningsgrundlaget.
Den primære målgruppe består af både private og erhverv i nærområdet samt diverse arrangementer i kommunalt regi. Konkurrencen i markedet er relativ begrænset, idet de nære konkurrenter i markedet betragtes som samarbejdspartnere.
Det organisatoriske setup i virksomheden såvel som forretningsgrundlaget er velfungerende og veldefineret. Dette har gennem årene bevirket en stabil omsætning og god indtjening, trods vedvarende investeringer i nyt driftsmateriel og vedligehold heraf. Selvom virksomheden har været påvirket af Covid-19, herunder nedlukninger og forsamlingsforbud, er det lykkedes at opretholde et fornuftigt omsætnings- og indtjeningsgrundlag.
Selvom virksomheden er velorganiseret, rummer den stadig et godt vækstpotentiale, som blandt andet kan realiseres ved øgede markedsføringsaktiviteter.

Referencenummer: SBS0133

Geografi: Region Syddanmark

Hovedbranche: Administrative tjenesteydelser og hjælpetjenester

Underbranche: Udlejning og leasing af andre varer til personlig brug og husholdningsbrug i.a.n.

Kontaktinformationer

Mægler: Helle Ghodt

Telefon: +45 30 80 85 20

E-mail: helle.ghodt@m-plus-a.com

Kontakt os