Specialist inden for varmeteknik

Virksomheden har igennem knap 20 år, oparbejdet en stærk position som leverandør af varmesystemer og komplementære serviceydelser. Virksomheden er autoriseret og certificeret indenfor sine kerneydelser og kendt som en seriøs og professionel samarbejdspartner.
Igennem årene har virksomheden opbygget et stærkt kompetencesæt indenfor varmeteknik i bred forstand og har med en innovativ tilgang til markedet rustet sig til at branchen i de kommende år vil opleve en kraftig vækst, bl.a. hjulpet godt på vej af lovgivningen.
Den kvalitetsmæssige tilgang til alle opgaver, er en af virksomhedens stærke sider, hvilket dokumenteres gennem den faste og voksende kundekreds, der er fordelt på erhvervskunder, landbrugskunder og privatkunder.
Virksomheden tilbyder et bredt energibesparende produktprogram, der leveres af kendte producenter. Montagen udføres at et hold af fagligt dygtige medarbejdere, der løbende bliver opdateret uddannelsesmæssigt. Den daglige drift foregår i et effektivt og uformelt miljø.
Der er et stort udviklingspotentiale i virksomheden, hvilket den nuværende ejer vurdere bedst vil kunne udnyttes med en ny ejer for bordenden.


Referencenummer: VBS0688

Geografi: Hele landet, Region Hovedstaden, Region Midtjylland, Region Nordjylland, Region Sjælland, Region Syddanmark

Overordnet branche: Bygge- og anlægsvirksomhed

Kontaktinformationer

Mægler: Peter Hald

Telefon: +45 26 11 07 97

E-mail: peter.hald@m-plus-a.com

Kontakt os