Specialist i kabelkonfektionering

Virksomheden har over en lang årrække oparbejdet en solid position som specialist indenfor kabelkonfektionering. I dag er virksomheden en særdeles efterspurgt samarbejdspartner og underleverandør til hele den industri, der fremstiller produkter, hvori elektronik indgår i større eller mindre omfang.
Produkterne fremstilles efter ordrer i høj homogen og kontrolleret kvalitet. Sortimentsmæssigt tilbyder virksomheden et alsidigt program, hvor hvert produkt fremstilles som en individuel løsning i forhold til kundernes konkrete behov. Med fokus på en høj kundeservice, hvor fleksibilitet er nøgleordet, uanset om der er tale om fremstilling af små eller mellemstore serier, har virksomheden opbygget en stor og loyal kundekreds, som løbende afgiver ordrer på nye produkter eller genbestillinger.
Gennem et struktureret forretningssetup, et hold af dygtige og kompetente medarbejdere med lang anciennitet og en kreds af udvalgte leverandører har virksomheden udviklet et solidt fundament, hvilket bl.a. afspejles i en stabil omsætning og et attraktivt indtjeningsniveau.
Den nuværende ejer har besluttet at sælge virksomheden for at frigøre tid til andre aktiviteter.


Referencenummer: VBS0711

Geografi: Region Sjælland

Hovedbranche: Fremstillingsvirksomhed

Underbranche: Fremstilling af andre elektroniske og elektriske ledninger og kabler

Kontaktinformationer

Mægler: Thomas Egedgaard

Telefon: +45 29 46 71 35

E-mail: thomas.egedgaard@m-plus-a.com

Kontakt os