Specialiseret outdoor webshop

Forretningen er en særdeles velkendt webshop som en spændende niche-forretning inden for begrebet udeliv. Med et bredt sortiment af komplementære produkter på udstyr til forskellige udendørs oplevelser, herunder: røgeovne, båludstyr, grilludstyr, brygudstyr, telte og turgrej, har forretningen positioneret sig stærkt som den førende specialbutik i segmentet.
Selve webshoppen er det forretningsmæssige grundlag, men i tilknytning hertil findes et velindrettet showroom, der også fungerer som fysisk butik. Hele sortimentet er overskueligt præsenteret på forretningens hjemmeside. Bestilling af varer foregår i et enkelt setup og leveringstiden af de købte varer 1-2 dage.
Igennem årene har forretningen opbygget en fast kundekreds blandt alle udendørs entusiaster. Kundekredsen omfatter både privatkunder, virksomheder, samt private og offentlige institutioner, herunder naturskoler, børnehaver og fritidsordninger. Forretningen råder over en omfattende kundedatabase på over 8.000 kunder, der løbende modtager nyhedsbreve.
De nuværende ejere har besluttet at sælge forretningen for at kunne koncentrere sig om helt andre aktiviteter.


Referencenummer: BBS0314

Geografi: Uden betydning (flytbar)

Overordnet branche: Engroshandel og detailhandel; reparation af motorkøretøjer og motorcykler

Underbranche 1: Detailhandel undtagen med motorkøretøjer og motorcykler

Underbranche 2: Detailhandel undtagen fra forretninger, stadepladser og markeder

Underbranche 3: Detailhandel fra postordre- eller Internetforretninger

Kontaktinformationer

Mægler: Thomas Egedgaard

Telefon: +45 29 46 71 35

E-mail: thomas.egedgaard@m-plus-a.com

Kontakt os