Specialiseret outdoor webshop

Referencenummer - BBS0314

Lokation:

Branche: Netbutik (webshop)


Forretningen er en særdeles velkendt webshop som en spændende niche-forretning inden for begrebet udeliv. Med et bredt sortiment af komplementære produkter på udstyr til forskellige udendørs oplevelser, herunder: røgeovne, båludstyr, grilludstyr, brygudstyr, telte og turgrej, har forretningen positioneret sig stærkt som den førende specialbutik i segmentet.
Selve webshoppen er det forretningsmæssige grundlag, men i tilknytning hertil findes et velindrettet showroom, der også fungerer som fysisk butik. Hele sortimentet er overskueligt præsenteret på forretningens hjemmeside. Bestilling af varer foregår i et enkelt setup og leveringstiden af de købte varer 1-2 dage.
Igennem årene har forretningen opbygget en fast kundekreds blandt alle udendørs entusiaster. Kundekredsen omfatter både privatkunder, virksomheder, samt private og offentlige institutioner, herunder naturskoler, børnehaver og fritidsordninger. Forretningen råder over en omfattende kundedatabase på over 8.000 kunder, der løbende modtager nyhedsbreve.
De nuværende ejere har besluttet at sælge forretningen for at kunne koncentrere sig om helt andre aktiviteter.

Kontaktinformationer

Mægler

Thomas Egedgaard

Telefon

+45 29 46 71 35

E-mail

thomas.egedgaard@m-plus-a.com

Kontakt os