Specialiseret bageri med stærkt koncept

Referencenummer - VBS0647

Lokation: Region Syddanmark

Branche: Levnedsmiddel


Virksomheden har igennem en lang årrække oparbejdet en solid position som leverandør til b2b-markedet. Med et koncept på udvikling og fremstilling af bagværk i høj kvalitet, baseret på de bedste råvarer, har virksomheden placeret sig som en særdeles kendt og efterspurgt samarbejdspartner.

Sortimentet er specialiseret på differentierede produkter i forhold til markedet generelt. En del af bagværkerne er videreudviklede og forfinede varianter af kendte produkter. Udgangspunktet i produktudviklingen er en kombination af både den visuelle og den smagsmæssige oplevelse.

Produktionen er ren håndværk, hvilket borger for den høje kvalitet som hele kundekredsen efterspørger, og som har medvirket til at skabe virksomhedens gode renomme. Medarbejderne er fagligt velfunderede og lever fuldt op til virksomhedens høje kvalitetskrav.

Virksomheden har domicil i egne velegnede produktions- og lagerlokaler, der er indrettet med god plads til moderne bageri-produktion. Der forefindes både særkilt kølerum og særskilt frostrum, hvilket gør det muligt at anvende lokalerne til andre fødevaremæssige formål, f.eks. mad ud af huset.

Virksomheden sælges som led i et planlagt generationsskifte.

Kontaktinformationer

Mægler

Niels Vilhelm Nielsen

Telefon

+45 29 43 06 88

E-mail

niels.vilhelm.nielsen@m-plus-a.com

Kontakt os