Spåntagende maskinfabrik

Virksomheden er en moderne spåntagende maskinfabrik baseret på den nyeste teknologi inden for mekanisk bearbejdning. Med en maskinpark bestående af CNC-styrede bearbejdningsanlæg har virksomheden placeret sig stærkt i markedet som leverandør ”high-end” emner og komponenter til proces- og maskinindustrien.
Det er virksomhedens klare målsætning at være på forkant med den teknologiske udvikling samtidig med at virksomheden skal udvikles på et bæredygtigt grundlag. Igennem mange år har virksomheden oparbejdet sin stærke position som efterspurgt underleverandør gennem et målrettet kvalitetskoncept og i tæt og tillidsfuldt samarbejde med kunderne.
Den høje produktkvalitet i kombination med et tilsvarende højt serviceniveau er vigtige parametre i virksomhedens forretningsgrundlag. Herudover er det virksomhedens kendetegn at være sparringspartner for kunderne i forbindelse med udvikling af nye produkter.
Organisationen består af kompetente medarbejdere på et højt fagligt niveau, der lever op til virksomhedens kvalitetskrav. Virksomheden drives effektivt i en flad organisationsstruktur med et attraktivt arbejdsmiljø, hvor hver medarbejder har mulighed for at udvikle sig personligt og fagligt. Driften foregår i et IT integreret setup, hvor alle data vedrørende produktionen altid er fuldt opdateret og sikrer en rationel forretningsgang.
Virksomheden sælges med baggrund i ejernes exitstrategi.


Referencenummer: VBS0706

Geografi: Region Hovedstaden

Overordnet branche: Fremstillingsvirksomhed

Underbranche 1: Fremstilling af maskiner og udstyr i.a.n.

Underbranche 2: Fremstilling af landbrugs- og skovbrugsmaskiner

Underbranche 3: Fremstilling af landbrugs- og skovbrugsmaskiner

Underbranche 4: Fremstilling af landbrugs- og skovbrugsmaskiner

Kontaktinformationer

Mægler: Thomas Egedgaard

Telefon: +45 29 46 71 35

E-mail: thomas.egedgaard@m-plus-a.com

Kontakt os