Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

Service- og montagevirksomhed med egne produkter og mindre egenproduktion af stålkonstruktioner

Gennem 40 år har virksomheden oparbejdet et særdeles godt renomme med fokus på service, montage og projektstyring af store og komplekse stålkonstruktionsprojekter. Organisationen er yderst kompetent, og virksomheden råder over alle nødvendige certifikater og godkendelser, hvorfor ingen opgave er umulig at løse. Som en ekstra styrke har virksomheden desuden en mindre produktionsafdeling inden for stål, ligesom virksomheden også har udviklet egne produkter, som primært afsættes via distributører.
Virksomheden har en unik beliggenhed.
Gennem årene har virksomheden leveret et yderst attraktivt resultat, men alligevel rummer den for den rette køber stadig store muligheder for vækst og udvikling.
Den ideelle køber vil være en eksisterende virksomhed med stålproduktion, som ønsker at styrke sin markedsposition. Ligeledes udgør virksomheden for en branchekyndig person eller personkreds, der råder over den nødvendige kapital og dermed kan bidrage til den fortsatte vækst og udvikling af virksomheden, en god investering.

Referencenummer: VBS0730

Geografi: Region Hovedstaden

Hovedbranche: Fremstillingsvirksomhed

Underbranche: Maskinforarbejdning

Kontaktinformationer

Mægler: Jørn Andersen

Telefon: +45 28 35 84 19

E-mail: joern.andersen@m-plus-a.com

Kontakt os