Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

Velrenommeret Rengøringsfirma

Velrenommeret rengøringsfirma med mange års erfaring indenfor branchen. Kundegrundlaget består primært af B2B kunder på Fyn. Forretningsgrundlaget bygger på kvalitet og effektivitet, som giver virksomheden en konkurrencemæssig fordel.

Ved hjælp af en god styring, herunder klare procedurer og retningslinjer, sikrer man effektivitet i alle arbejdsprocesser. Den høje effektivt sikres blandt andet ved at virksomheden arbejder efter LEAN-princippet og har implementeret et IT-branchesystem. Dette er medvirkende til at skabe det nødvendige overblik og gør virksomheden i stand til at agere proaktivt.

Virksomhedens kultur bærer præg af et godt arbejdsmiljø, hvor der er fokus på trivsel. Dette viser sig blandt andet ved et begrænset sygefravær. Alle opgaver udføres af kompetente medarbejdere, der udfører kvalitetsarbejde og sikrer virksomheden tilfredse kunder.

Der er tale om et godt og indarbejdet kundegrundlag, der suppleres af et aktivt salgsarbejde, som sikrer, at der løbende kommer løbende nye kunder til.

Der foreligger aftaler med alle kunderne. Af disse aftaler fremgår løsning af opgaverne samt vilkår. Aftalerne er baseret på en tæt og god dialog med kunderne, hvorigennem man sikrer at den høje kvalitet opretholdes. God kommunikation er nøglen til at levere skræddersyede rengøringsløsninger, som betyder tilfredse og loyale kunder.

Referencenummer: VBS0814

Geografi: Region Syddanmark

Hovedbranche: Administrative tjenesteydelser og hjælpetjenester

Underbranche: Andre rengøringsydelser

Kontaktinformationer

Mægler: Helle Ghodt

Telefon: +45 30 80 85 20

E-mail: helle.ghodt@m-plus-a.com

Kontakt os