Rekrutteringsvirksomhed

Referencenummer - VBS0687

Lokation: Region Midtjylland

Branche: Vikar bureau - personaleudvælgelse


Virksomheden har specialiseret i at rekruttere medarbejdere og mellemledere indenfor salg/marketing, administration, reception, sekretariat, økonomi og regnskab, enten i form af vikarservice eller i faste ansættelser. Virksomheden, der har et særdeles spændende setup, er en af de mindre udbydere på markedet, der er kendt for høj seriøsitet.
Med fokus på både vikarservice og rekrutteringsopgaver er der god synergi i virksomhedens ydelser. Gennem en målrettet indsats har virksomheden oparbejdet en stærkt positionen som den seriøse og troværdige samarbejdspartner.
Kvalitet, service og fleksibilitet er nøgleord i virksomhedens strategi. Fundamentet er et netværk af kompetente og engagerede vikarer, og en kundekreds bestående af en lang række faste kunder i et mix af større og mindre virksomheder.
Virksomheden drives effektivt efter simple og rationelle principper. Den nuværende ejer har fortsat nogle år tilbage inden pensionen, men har besluttet sig for at tiden nu er moden til at gennemføre et ejerskifte.

Kontaktinformationer

Mægler

Lisbeth Edelmann Nyborg

Telefon

+45 26 75 69 10

E-mail

lisbeth.edelmann.nyborg@m-plus-a.com

Kontakt os