Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

Producent til Vejmarkeringsbranchen med Global Rækkevidde

Virksomheden arbejder globalt og leverer råmaterialer og maskiner til vejmarkeringsindustrien. De leverer og producerer maskiner til fremstilling af granuleret termoplast samt maskiner til produktion af præfabrikerede vejmarkeringssymboler og dekorationer. Derudover tilbyder de deres kunder kemisk service.

Virksomheden leverer i dag til over 40 lande. Med øgede salgsindsatser vil der være et stort udviklingspotentiale for firmaet, da det i øjeblikket ikke har kapacitet til fuldt ud at udnytte sit potentiale på eksisterende og nye markeder.

Maskinerne kan tilpasses og sælges til andre større nærliggende brancher. En strategisk køber i branchen eller en relateret branche vil derfor kunne opnå flere synergieffekter.

Virksomheden sælges, fordi ejerne ønsker at gå på pension. Sælgeren er villig til at indgå en konkurrenceklausul og stå til rådighed for køberen i en periode på 6 måneder til 2 år.

Referencenummer: VBS0826

Geografi: Uden betydning (flytbar)

Hovedbranche: Liberale, videnskabelige og tekniske tjenesteydelser

Underbranche: Rådgivende ingeniørvirksomhed inden for byggeri og anlægsarbejder

Kontaktinformationer

Mægler: Frank Jensen

Telefon: +45 24 42 79 16

E-mail: frank.jensen@m-plus-a.com

Kontakt os

    Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google
    privatlivspolitik og Servicevilkår