Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

Cable Management producent

Veletableret virksomhed med et solidt high end brand, der importerer, udvikler og distribuerer EL-artikler til mere end 70 lande. Virksomheden har ydermere en design-, produktions- og distributionsret på et specifikt produktsortiment. Alle varer er egne produkter.

Der er etableret egenproduktion i Østen og et stærkt Europæisk forhandlernet. Der er pt. 100 aktive professionelle forhandlere ud af mere end 50.000 mulige.

Man har opnået stærk positionering og en konkurrencemæssig fordel i form af et godt image som stabil leverandør, af høj kvalitet og med leverancer til tiden.

Virksomheden bevæger sig som lille, men stærk aktør i et stort marked, hvorfor det samlede vækstpotentiale er ekstraordinært stort. Der er meget få konkurrenter, som typisk leverer ringere kvalitet. Indtjeningen på hvert enkelt produkt er høj.

Der er oplagte vækstmuligheder og potentiale i et øget fokus på og udvidelse af salgsenheden / kundeporteføljen, markedsføringsindsatsen og varesortimentet.

Referencenummer: VBS0798

Geografi: Uden betydning (flytbar)

Hovedbranche: Engroshandel og detailhandel

Underbranche: Engroshandel med andre kontormaskiner og andet kontorudstyr

Kontaktinformationer

Mægler: Michael Mortensen

Telefon: +45 44 12 15 55

E-mail: michael.mortensen@m-plus-a.com

Kontakt os