Producent af specialudviklede, komplette systemløsninger

Virksomheden er en veldrevet virksomhed, der har specialiseret sig i udvikling af enkelte komponenter og hele systemløsninger, der henvender sig til producerende virksomheder inden for fødevare- og fiskeindustrien samt miljø- og byggesektoren. Produkterne og løsningerne er egenudviklede og produceres på baggrund af kundernes individuelle behov og krav.
Gennem årene har virksomheden positioneret sig solidt på markedet, der udvikler sig i henhold til virksomhedens strategiske fokus. Høje krav til hygiejne, nøjagtighed, holdbarhed og vedligeholdelsesomkostninger er kendetegnende for de industrier, virksomheden henvender sig til.
Virksomheden udvikler sig og vækster positivt, hvilket afspejler sig i en god, stigende omsætning og en yderst tilfreds kundegruppe, der er baseret i Danmark og Norden.
Trods virksomhedens positive udvikling, rummer den stadig et godt potentiale, som den rette ejer vil have god mulighed for at realisere og dermed påvirke væksten markant. Ekspansion og et udvidet strategisk fokus er blot nogle af de områder, en ny ejer med fordel vil kunne arbejde med.


Referencenummer: VBS0712

Geografi: Region Syddanmark

Hovedbranche: Fremstillingsvirksomhed

Underbranche: Fremstilling af løfte- og håndteringsudstyr

Kontaktinformationer

Mægler: Frank Jensen

Telefon: +45 24 42 79 16

E-mail: frank.jensen@m-plus-a.com

Kontakt os