Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

Producent af designerlamper

Virksomhedens forretningsgrundlag er baseret på produktion af metallamper designet af anerkendte designere. Virksomheden udfører alle opgaver i produktionsfasen, således kunderne, primært store lampegrossister, modtager lamperne pakket i kasser, klar til salg.
Foruden lampegrossister består kundegrundlaget af designere, der kontakter virksomheden for at få produceret lamper eller udarbejdet prototype.
Virksomheden stiller ikke krav til kunderne om at bestille større partier, hvilket producenter i Østen typisk gør. Dette er en mulighed, som kunderne benytter sig af, når de har behov for at få fremstillet lamper til eksempelvis en kampagne.
Gennem årene har virksomhedens omsætning ligget på et stabilt niveau, selvom man i en årrække ikke har arbejdet med indhentning af nye kunder og markedsføring. Med opsøgende salg og igangsætning af markedsføringsaktiviteter forventes virksomheden at rumme et godt potentiale.

Referencenummer: VBS0766

Geografi: Region Sjælland

Hovedbranche: Fremstillingsvirksomhed

Underbranche: Fremstilling af elektriske belysningsartikler

Kontaktinformationer

Mægler: Peter Hald

Telefon: +45 26 11 07 97

E-mail: peter.hald@m-plus-a.com

Kontakt os