Producent af butiksinventar

Virksomheden har igennem mange år oparbejdet en stærk knowhow på butiksopbygning, samt udvikling og fremstilling af inventar. I dag er virksomheden et yderst kendt navn på markedet, der er synonym med produkter og ydelser i høj kvalitet.

Der er opbygget en stor kundekreds, hvoraf en væsentlig del har været kunder i rigtigt mange år. En del af produktionen eksporteres. Virksomheden opererer på et spændende og dynamisk marked og opfattes som en seriøs og kompetent samarbejdspartner. Produkterne skræddersyes til den enkelte kunde, og fremstilles hovedsaligt efter ordrer, men virksomheden tilbyder også, at fremstille produkter til lager for at sikre korte og hurtige leveringstider.

Fleksibel produktion og levering til aftalt tid, er vigtige parametre i virksomhedens forretningsgrundlag. Et af virksomhedens særlige kendetegn er, at skabe tætte relationer i samarbejdet med både kunder og leverandører.

De potentielle muligheder for vækst i markedet i de kommende år, vurderes til at være store indenfor virksomhedens produktområder. Den nuværende ejer har derfor en begrundet forventning om, at det også vil give en positiv effekt på virksomhedens videre udvikling.

Virksomheden drives effektivt i en uformel og flad organisationsstruktur med et attraktivt indtjeningsniveau.


Referencenummer: VBS0679

Geografi: Hele landet, Region Hovedstaden, Region Midtjylland, Region Nordjylland, Region Sjælland, Region Syddanmark

Overordnet branche: Fremstillingsvirksomhed

Underbranche 1: Bygge- og anlægsvirksomhed, som kræver specialisering

Underbranche 2: Bygningsfærdiggørelse

Underbranche 3: Tømrer- og bygningssnedkervirksomhed

Underbranche 4: Tømrer- og bygningssnedkervirksomhed

Kontaktinformationer

Mægler: Peter Hald

Telefon: +45 26 11 07 97

E-mail: peter.hald@m-plus-a.com

Kontakt os