Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

Nedbrydnings- og saneringsvirksomhed

Virksomhedens primære forretningsgrundlag er baseret på udførelse af nedbrydnings- og saneringsopgaver. Derudover udfører virksomheden en række rengøringsopgaver, blandt andet industri- og facaderengøring.
Forretningsgrundlaget er desuden baseret på et stærkt, konkurrencedygtigt koncept, hvor kvalitet er i højsæde. Denne tilgang understøttes af klare procedurer for løsning af opgaverne, herunder håndtering i henhold til gældende regler, lovgivning og dokumentation.
Virksomheden har en stor kundeportefølje bestående af både større og mindre kunder. Uanset kunden, så løses alle opgaver på et veldokumenteret grundlag og med garanti for, at man indfrier alle gældende krav inden for området.
Det stigende samfundsmæssige fokus på miljørigtige løsninger modsvarer virksomhedens forretningsgrundlag godt. Det understøttes af virksomhedens flotte omsætning og indtjening.
Virksomheden rummer stadig et godt vækstpotentiale inden for de forskellige forretningsområder, der kan realiseres gennem en målrettet indsats.

Referencenummer: VBS0770

Geografi: Region Nordjylland

Hovedbranche: Bygge- og anlægsvirksomhed

Underbranche: Nedrivning

Kontaktinformationer

Mægler: Helle Ghodt

Telefon: +45 30 80 85 20

E-mail: helle.ghodt@m-plus-a.com

Kontakt os