Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

Metalkonstruktionsvirksomhed

Virksomheden er veldrevet og har gennem årene opnået betydelige overskud.

Der produceres en bred og fleksibel produktvifte indenfor unikke metalspecialer, der henvender sig til en varieret kundekreds, bestående af Danmarks største erhvervs- og industrikunder, samt private kunder, som alle ønsker et professionelt håndværk af høj kvalitet og med et løsningsorienteret fokus.

Alle ordrer tilpasses den enkelte kundes ønsker og behov. Med egen tegnestue sikres rådgivningsprocessen af kunderne og ligeledes at gældende love og regler overholdes i forhold til det endelige produkt.

Produktionsfaciliteterne, herunder maskineri, lokaler og intern logistik er på et højt niveau, hvilket sikrer effektivitet, præcision i håndteringen af de omfangsrige projekter.

Med mere end 40 års erfaring og specialviden, har virksomheden bevist sin værdi som pålidelig og professionel samarbejdspartner, der altid leverer, det aftalte produkt, til tiden.

Den nuværende ejer ønsker at tilføre nye kræfter for at bringe virksomheden og dens dygtige medarbejdere til næste niveau.
Virksomheden er solid og klar til betydelig vækst uden yderligere investeringer.

Referencenummer: VBS0805

Geografi: Region Syddanmark

Hovedbranche: Fremstillingsvirksomhed

Underbranche: Fremstilling af metalkonstruktioner og dele heraf

Kontaktinformationer

Mægler: Jørn Andersen

Telefon: +45 28 35 84 19

E-mail: joern.andersen@m-plus-a.com

Kontakt os