Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

Mindre maskinværksted med industriservice og VVS-afdeling

Virksomheden har gennem mange år udført en række typer opgaver i lokalområdet, hvor man har oparbejdet en god markedsposition.

Virksomhedens kompetencer består primært af industriservice, hvor man fast har udlejet medarbejdere til forskellige virksomheder, ligesom man har et mindre maskinværksted, hvor man producerer og bearbejder forskellige tilpasninger og udstyr til industrivirksomhederne.

Derudover har virksomheden en mindre VVS-afdeling, som udelukkende beskæftiger sig med spjældarbejde, varmepumper mv. Der arbejdes stort set kun efter regning.

Virksomheden drives i dag fra bygninger ejet af sælger. Køber er ikke forpligtet til at overtage lejemålet, da virksomheden er let at flytte til en anden lokation, hvis køber ønsker dette. Hvis køber har interesse i det, kan der indgås lejemål på bygningerne.

Virksomheden vil være en god investering for en eksisterende aktør i branchen såvel som en privatperson, der ønsker at blive selvstændig. Efter nærmere aftale er sælger villig til at stå til rådighed for køber i en periode.

Virksomheden har en god økonomi og indtjening og kan erhverves på fornuftige vilkår.

Referencenummer: VBS0765

Geografi: Region Syddanmark

Hovedbranche: Fremstillingsvirksomhed

Underbranche: Maskinforarbejdning

Kontaktinformationer

Mægler: Jørn Andersen

Telefon: +45 28 35 84 19

E-mail: joern.andersen@m-plus-a.com

Kontakt os