Landbrugsmaskinforretning

Referencenummer - VBS0683

Lokation: Region Midtjylland

Branche: Maskinfabrik


Virksomheden er forhandler af store og mindre maskiner indenfor en særlig og attraktiv niche til landbruget. Igennem rigtigt mange år har virksomheden opbygget en stærk position som en særdeles professionel leverandør og samarbejdspartner. Sortimentet sammensat af maskiner og værktøjer fra kendte producenter, som virksomheden enten har agentur eller forhandling.
Med udgangspunkt i en lokalforankring, har kundekredsen, der består af både forhandlere og slutbrugere, igennem årene bredt sig ud over det meste af Danmark. De mange års erfaring koblet sammen med en konstant opdatering af kompetencer inden for hele forretningsområdet, har givet virksomheden gode konkurrencemæssige fordele, der afspejles i den store faste kundekreds og et særdeles stabilt omsætningsniveau.
Virksomheden tilbyder både service- og reparationsopgaver, der dels udføres på eget velindrettet værksted og dels ude hos kunderne, bl.a. i forbindelse med igangsætning af nye maskiner og årlige lovpligtige eftersyn.
Den daglige drift er effektiviseret i en flad organisationsstruktur, hvor hver enkelt medarbejder arbejder selvstændigt og møder kunderne velmotiverede med den fleksible og servicemæssige indstilling, der er kendetegnende for virksomheden.
Den nuværende ejer ønsker at sælge virksomheden med henblik på at gå på pension inden for en overskuelig fremtid.

Kontaktinformationer

Mægler

Jørn Andersen

Telefon

+45 28 35 84 19

E-mail

joern.andersen@m-plus-a.com

Kontakt os