Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

Efterspurgt kloak- og entreprenørvirksomhed

Virksomheden er en moderne kloak- og entreprenørvirksomhed med en stærk profil som professionel samarbejdspartner overfor både offentlige kunder, erhvervskunder og private kunder i region Syddanmark. Virksomheden er autoriseret både som kloakmester og som rottespærremontør.
Igennem årene har virksomheden oparbejdet et stærkt kompetencesæt og et særkende på at alle opgaver udføres i højeste kvalitet og til aftalt tid, uanset om det er en lille opgave for en privatkunde eller en større entreprise.
Herudover har virksomheden et stærkt fortrin ved at kunne tilbyde styret underboring som en væsentlig ydelse, hvorved opgravningsarbejdet og reetableringsarbejdet bliver betydeligt begrænset.
Med et veludviklet forretningskoncept og hold af dygtige og erfarne medarbejdere, der alle har en positiv og professionel indstilling til at udføre opgaverne optimalt til kundernes ønsker og behov, er virksomheden blandt de entreprenørvirksomheder, der næsten pr. automatik inviteres som entreprisedeltager.
Virksomheden drives effektivt i en uformel og flad organisationsstruktur, hvor medarbejderne involveres bredt. Der rådes over en tidssvarende og velholdt maskinpark. Omsætningsmæssigt har virksomheden vækstet særdeles fornuftigt igennem årene, og i forhold til den nuværende ordretilgang vurderes det at væksten vil fortsætte i fremtiden.

Referencenummer: VBS0702

Geografi: Region Syddanmark

Hovedbranche: Bygge- og anlægsvirksomhed

Underbranche: Anden anlægsvirksomhed i.a.n.

Kontaktinformationer

Mægler: Jørn Andersen

Telefon: +45 28 35 84 19

E-mail: joern.andersen@m-plus-a.com

Kontakt os