Kendt tømrer- og snedkervirksomhed

Foruden at levere traditionelle tømrer- og snedkerarbejder, har virksomheden oparbejdet kompetencer og erfaring som hovedentreprenør og tilbyder at udføre byggeprojekter fra idé til endelig aflevering.

Igennem en lang årrække har virksomheden positioneret stærkt overfor både erhvervs-, institutions- og privatkundemarkedet, hvilket har skabt en kontinuerlig efterspørgsel og tilgang af opgaver. Ofte henvender nye kunder sig på baggrund af anbefalinger.

Virksomheden har indrettet sig i et attraktivt domicil med gode værksteds- lager- og kontorfaciliteter, der danner ramme og udgangspunkt for de daglige opgaver. Bygningen rummer også en lejlighed på 95 m2, der enten kan anvendes som bolig for ejer eller lejes ud.

Organisatorisk drives virksomheden effektivt og ubureaukratisk i en uformel struktur. Medarbejderne er fagligt dygtige og kompetente i forhold til virksomhedens forretningsgrundlag. Den nuværende ejer har besluttet sig for at sælge virksomheden på grund af et ønske om, at beskæftige sig med andre aktiviteter i en helt anden branche.


Referencenummer: VBS0633

Geografi: Region Syddanmark

Overordnet branche: Bygge- og anlægsvirksomhed

Underbranche 1: Bygge- og anlægsvirksomhed, som kræver specialisering

Underbranche 2: Bygningsfærdiggørelse

Underbranche 3: Tømrer- og bygningssnedkervirksomhed

Underbranche 4: Tømrer- og bygningssnedkervirksomhed

Kontaktinformationer

Mægler: Niels Vilhelm Nielsen

Telefon: +45 29 43 06 88

E-mail: niels.vilhelm.nielsen@m-plus-a.com

Kontakt os