Kendt og efterspurgt havecenter

Referencenummer - VBS0671

Lokation: Region Sjælland

Branche: Handel


Virksomheden er et særdeles veldrevet havecenter med et navn, der borger for høj produktkvalitet. Havecenteret har igennem årene oparbejdet en stor fast kundekreds, der sætter pris på havecentrets særkende på faglig dygtighed og den mangfoldighed af planter og beslægtede produkter der udgør centrets standardsortiment.

En effektiv drift og en bevidst strategi på at følge tidens trends i årstidens planter til haven, er medvirkende til at rigtigt mange kunder finder vej til havecenteret. Kunderne betjenes af kompetente medarbejdere, der altid er parate til yde en personlig rådgivning, uanset om det drejer sig om en enkelt plante eller beplantningsforslag til en hel have.

Havecentret er medlem af en landsdækkende kæde og indgår dermed i et indkøbssamarbejde med udvalgte leverandører. Kædesamarbejdet er herudover baseret på fælles markedsføring, udviklingsprojekter og erfa-arrangementer mm.

De nuværende ejere, der har drevet virksomheden i mange år, ønsker at trække sig tilbage og har derfor besluttet sig for at sælge havecentret.

Kontaktinformationer

Mægler

Peter Albertsen

Telefon

+45 40 42 71 72

E-mail

peter.albertsen@m-plus-a.com

Kontakt os