Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

Aktiviteten Karen-Marie Klip, kreativ forretningsmulighed i virksomheden Papirmuseets By A/S

Aktiviteten i Karen-Marie Klip er baseret på design og salg af produkter til quilling. Quilling er en teknik, hvor man med papirstrimler og enkle værktøjer kan skabe kunsthåndværk, lige fra små julestjerner til stor vægkunst. Karen-Marie Klip har egenproduktion af pakkeløsninger/kits med detaljerede instruktioner såvel som materialer, hvor kunden selv skal være kreativ.
En stor del af omsætningen er baseret på online salg via den velfungerende webshop. Der er en klar forventning om, at det stigende salg via webshoppen vil fortsætte de kommende år, hvorfor en ny ejer med fordel kan arbejde yderligere med online aktiviteter og udvikling.
Produkterne sælges til B2B og B2C i både ind og udland. Salg til B2C udgør størstedelen af omsætningen, men størstedelen af salg til B2B er baseret på eksport.
Interessen for quilling, særligt i udlandet, er stor, hvorfor man med målrettede aktiviteter kan realisere det store potentiale, produkterne rummer.
Det fulde produktsortiment findes her www.karenmarieklip.dk.

Referencenummer: SBS0147

Geografi: Region Syddanmark

Hovedbranche: Engroshandel og detailhandel

Underbranche: Fremstilling af papir og pap

Kontaktinformationer

Mægler: Helle Ghodt

Telefon: +45 30 80 85 20

E-mail: helle.ghodt@m-plus-a.com

Kontakt os