ISO-certificeret el-installatør

Referencenummer - VBS0675

Lokation: Region Hovedstaden

Branche: El Installatør


Virksomheden er en særdeles efterspurgt samarbejdspartner indenfor el-installationer, uanset om det er mindre serviceopgaver eller store totalentrepriser i nybyggerier. Gennem rigtigt mange år, har virksomheden markeret sig stærkt i sit markedsområde, der dækker hele Sjælland. Kundekredsen består af private erhvervskunder, offentlige institutioner, boligselskaber og private kunder.

Som den professionelle håndværkervirksomhed, indeholder virksomhedens forretningsgrundlag alle typer ydelser vedrørende el-installation, belysning, data og IT, sikring, alarmer, varmepumper, termografi, el-eftersyn, samt vedligehold og service.
I forhold til andre el-installatører, har virksomheden differentieret sig på attraktive ydelsesområder.

Organisationen er traditionelt opbygget, men fungerer uformelt i en flad struktur, hvor de 40-50 medarbejdere arbejder selvstændigt og møder kunderne velmotiveret med en professionel indstilling til udførelse af opgaverne.

Virksomheden har sit domicil beliggende centralt i Hovedstadsområdet med hurtig tilgang til det sjællandske vejnet. De nuværende ejere ønsker at sælge virksomheden som led i en fremtidig strategi.

Kontaktinformationer

Mægler

Peter Hald

Telefon

+45 26 11 07 97

E-mail

peter.hald@m-plus-a.com

Kontakt os