Innovativ udbyder på energioptimering

Referencenummer - VBS0626

Lokation: Hele landet

Branche: Service


Virksomheden, hvis mission er at medvirke til forbedringer af energieffektiviteten hos danske virksomheder, har på kort tid positioneret sig som en efterspurgt og uvildig samarbejdspartner, når det gælder energioptimering.

En af virksomhedens helt stærke sider er de sikre beregningsmodeller, som er specielt udviklet til beregning af kundernes muligheder for tilskud i forbindelse med energisparetiltag indenfor Energistyrelsens bekendtgørelse.

Gennem fast samarbejde med energisektoren og samarbejdsaftaler med industripartnere, har virksomheden oparbejdet et væsentligt knowhow på påvisning af både CO2 besparelser og driftsbesparelser, der direkte kommer hver enkelt kunde til gode.

Virksomheden drives effektivt i en organisationsstruktur, der muliggør en attraktiv indtjening. I forhold til samfundets omstilling til vedvarende energi, er det potentielle marked indenfor rådgivning på energioptimering forsat i kraftig vækst. Virksomheden forventer en vækstrate på minimum 10 % om året i de kommende år.

Kontaktinformationer

Mægler

Per Grøndal

Telefon

29365736

E-mail

pgr@virksomhedsborsen.dk

Kontakt os