Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

Hoved- og totalentreprenør

Virksomhedens forretningsgrundlag er baseret på udførelse af hoved- og totalentrepriseopgaver inden for alle former for byggeprojekter. Størstedelen af opgaverne er inden for boligbyggeri i mellemstørrelsen samt bygningsrenovering. Alle opgaver færdiggøres til den aftalte, altid i god kvalitet.
Opgaverne udføres for regioner, kommuner og almennyttige boligselskaber på Sjælland. Gennem årene har virksomheden opbygget et godt forhold til kunderne og aktørerne i netværket, hvilket er medvirkende til at generere nye opgaver.
Nye opgaver indhentes typisk gennem budrunder, i konkurrence med et mindre antal aktører. Grundet den gode udvikling markedet er i, oplever virksomheden ikke, at konkurrencen er et problem i forhold til at indhente opgaver.
Virksomheden genererer en god omsætning og indtjening, hvilket forventes at fortsætte de kommende år. Der er potentiale for yderligere vækst og udvikling.

Referencenummer: VBS0776

Geografi: Region Sjælland

Hovedbranche: Bygge- og anlægsvirksomhed

Underbranche: Opførelse af bygninger

Kontaktinformationer

Mægler: Peter Hald

Telefon: +45 26 11 07 97

E-mail: peter.hald@m-plus-a.com

Kontakt os