Landets førende og absolut største professionelle virksomhedsmægler i SMV-segmentet – din garanti for en seriøs formidlingsproces siden 1997.

Ærø Blomster- og Havecenter ApS.

Havecenteret, beliggende i Marstal, sælger blomster, buketter, planter, krukker, gaveartikler, lokale produkter og andet tilbehør til hus og have.
Forretningen har opbygget en stærk positionering gennem sin mangeårige tilstedeværelse og er den eneste leverandør på Ærø. Kunderne udgør en bred, loyal og lokal B2C (primær) og B2B (sekundær) kundegruppe. Derudover handler mange af øens sommergæster også i butikken. Kunderne tilbydes god vejledning, høj service og et bredt, attraktivt og sæsonpræget sortiment.
Der er muligheder for at udvide eller tilpasse sortimentet yderligere inden for produkter til hus og have, pop-up shop koncepter og/eller andre aktiviteter. Der er vækstpotentiale inden for visse kategorier, drevet af den generelt stigende interesse for indretning samt hus og have. Markedet påvirkes også positivt af højtider, mærkedage og lignende, som naturligt er tilbagevendende fænomener.
Markedet er relativt stabilt, og virksomheden leverer ligeledes et stabilt overskud, hvilket gør den til en attraktiv levevej for f.eks. iværksættere eller et par, som ønsker at drive en grøn forretning.
Ved en overdragelse til en strategisk køber vil flere synergier kunne udnyttes. Der er også gode muligheder for en stand-alone køber.
Ejendommen, som indgår i selskabshandlen, består af flere bygninger med salgsarealer, beliggende på et stort jordstykke med mulighed for at blive udstykket til nyopførelse af privat bolig.

Referencenummer: SBS0178

Geografi: Region Syddanmark

Hovedbranche: Engroshandel og detailhandel

Underbranche: Planteforhandlere og havecentre

Kontaktinformationer

Mægler: Roland Boysen

Telefon: +45 44 12 20 60

E-mail: roland.boysen@m-plus-a.com

Kontakt os